CHESTIONAR

Institutia noastra incearca sa perceapa nevoile parintilor din Oradea pentru a le putea oferi cele mai bune servicii in ceea ce priveste siguranta, educatia si dezvoltarea copiilor lor. Asadar va rugam sa ne raspundeti intrebarilor de mai jos si sa ni le trimiteti, pentru a imbunatati metodele noastre de lucru in beneficiul dvs.
 
1. Ce ati aprecia mai mult mancarea comandata la firma de catering sau mancarea preparata in bucataria proprie cu costuri putin mai mari, tinand seama ca trebuie acoperite costuri cu salariile bucatarului, a nutritionistului si a personalului auxiliar de la bucatarie?

2. Pe care dintre urmatoarele activitati credeti ca ar trebui sa punem accent in cadrul gradinitei-activitati sportive si de dezvoltare fizica a copiilor sau activitati de invatare a utilizarii computerului?

3. Credeti ca invatarea limbii engleze ca si limba vorbita la grupa e de ajuns sau ar trebui insistat si pe o alta limba straina? Care credeti ca ar fi acea limba straina?

4. Ati dori ca programul gradinitei sa inceapa mai repede de ora 7, 30?

5. Ati dori ca programul gradinitei sa se termine mai tarziu de ora 17, 30-18, 00?

6. Ati incuviinta participarea copilului dvs la excursii cu gradinita in tara? Dar in strainatate? Ati fi dispusi sa ii insotiti?

7. Unde credeti ca ar trebui sa ne facem reclama, in ce mijloace de mass-media?

8. Care este sursa de la care ati aflat de gradinita noastra?

9. Va rugam acordati note de la 1 la 10; 1 fiind cel mai putin important si 10 fiind cel mai important, urmatoarelor criterii de care ati tine seama la alegerea gradinitei pe care sa o frecventeze copilul dumneavoastra?

a.apropierea de casa sau de locul dvs de lucru
b.siguranta copilului dvs.
c.modul in care se prepara mancarea
d.activitatile sportive si in general activitatile care dezvolta motricitatea copilului copilul dvs.
e.limbile straine pe care le poate invata
f.invatarea notiunilor de utilizare a computerului de catre copilul dvs.
g.posibilitatea de transport catre si de la gradinita a copilului cu mijlocul de transport al gradinitei


Trimite

Va multumim!